Vergaderlocatie Den Haag

Vergaderlocatie Den Haag nodig?

Heeft u een vergaderlocatie Den Haag? Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in de buurt van Den Haag? Bent u op zoek naar een mooie locatie waar u tijdens of na uw vergadering een hapje kunt eten? Zoekt u dan niet verder! Bij Zaalverhuur Den Haag bent u aan het juiste adres voor het vinden van een geschikte vergaderlocatie Den Haag! Wij bieden u een ruime vergaderlocatie aan op een unieke locatie. U kunt ons vinden recht tegenover de mooie haven van Scheveningen. Bent u benieuwd wat wij voor uw vergadering kunnen betekenen? Neemt u een kijkje op onze website en laat u verrassen voor de vele mogelijkheden die wij u aanbieden voor het realiseren van een vergaderlocatie Den Haag!

Vergaderen Den Haag bij Zalenverhuur Den Haag

Bij Zaalverhuur Den Haag zijn de mogelijkheden voor het huren van een zaal eindeloos. Bent u op zoek naar een geschikte zaal voor uw vergadering, trouwfeest of kinderfeestje? Bij Zaalverhuur Den Haag bent u aan het juiste adres. Wij bespreken graag samen met u uw wensen en maken uw vergadering, trouwfeest of kinderfeestje tot een groot succes. In onze kindvriendelijke zalen kunt u met grote groepen en met kleinere gezelschappen een fijne dag beleven. Zaalverhuur Den Haag is gevestigd op een unieke locatie nabij Scheveningen. Door onze unieke ligging zijn wij goed bereikbaar en weten vele klanten ons te vinden. U kunt uw auto gratis parkeren voor de deur.

Meer weten over onze vergaderlocatie Den Haag?

Meer weten over onze vergaderlocatie Den Haag. Naast het verhuren van onze zalen voor een vergadering, kinderfeestje of evenement kunt u ook genieten van een hapje en een drankje bij Zaalverhuur Den Haag. Zaalverhuur Den Haag is onderdeel van Oma Toos. Oma Toos staat bekend om haar oer-Hollandse gerechten en ongedwongen sfeer in het gezellige restaurant. Onze vergaderlocatie Den Haag zit gevestigd in het prachtige restaurant van Oma Toos. Hierdoor is het mogelijk dat wij u kunnen voorzien van hapjes en drankjes tijdens uw vergadering. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken. Indien gewenst kunnen wij voor u een lunch en/of diner realiseren uit de echte Hollandse keuken. Het is ook mogelijk dat u na uw vergadering een hapje bij ons blijft eten. In ons gezellige restaurant bent u van harte welkom!

Wilt u meer informatie over onze vergaderlocatie of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen voor een andere invulling van onze zalen? U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op en beantwoorden graag al uw vragen.

Meer weten?

Meer weten over onze zaalverhuur Den Haag? Vraag direct gratis en vrijblijvend informatie over de mogelijkheden van vergaderen.


    Bij onze locatie kunt u geen eigen consumpties nuttigen.

    Drank:

    Food:

    Gelegenheid: