Zaal Den Haag

Zaal Den Haag nodig?

Bent u op zoek naar een zaal Den Haag waar u uw feest, borrel of trouwfeest kunt vieren? Bent u op zoek naar een zaal Den Haag op een unieke locatie vlakbij Scheveningen en Den Haag? Bij Zaalverhuur Den Haag bent u aan het juiste adres voor het huren van een sfeervolle en geschikte ruimte voor het geven van een feestje in een ruime zaal. Wij bieden u een kindvriendelijke ruimte aan waar u met volle teugen kunt genieten van een kinderfeestje, babyshower of trouwfeest. De mogelijkheden tot een gezellig en goed georganiseerd feest zijn eindeloos bij Zaalverhuur Den Haag.

Feest zaal Den Haag nodig?

Bent u op zoek naar een feest zaal Den Haag? Dan bent u bij het restaurant van Oma Toos aan het juiste adres. Zaalverhuur Den Haag is een onderdeel van Oma Toos. Oma Toos staat bekend om haar Hollandse pot en lekkere lunch en diner gerechten. Indien gewenst kunt u ook bij ons een buffet bestellen voor uw feest. U bent verzekerd van een knalfuif met heerlijke hapjes en drankjes in de leukste en sfeervolste feestzaal van Den Haag en omstreken. Komt u binnenkort een kijkje nemen? Wij vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor het huren van onze zaal Den Haag.

Zaal Den Haag voor al uw feesten en partijen

Onze zalen kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Zo kunt u onze zalen inzetten voor het organiseren van een vergadering, kinderfeestjes, babyborrels en bruiloften. Doordat wij onderdeel zijn van Oma Toos bieden wij u ook heerlijke Hollandse hapjes aan. Zo kunt u gebruik maken van onze catering en goede Hollandse keuken. U kunt ook gebruik maken van onze heerlijke lunch en diner gerechten tijdens een vergadering, borrel of feest. Wij zorgen ervoor dat onze diensten zeer betaalbaar blijven.

Meer weten over onze zaalhuur?

Bent u geïnteresseerd in onze zaalhuur? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij vertellen u graag meer in een vrijblijvend gesprek. Wij bespreken graag uw wensen en gaan samen met u op zoek naar de passende mogelijkheden. Bent u van plan om een groot gezelschap uit te nodigen? Dit is zeker mogelijk bij Zaalverhuur Den Haag. Uw gasten kunnen de auto gratis parkeren voor de deur van onze feestzaal. U kunt ons vinden tegenover de mooie haven van Scheveningen. Voor vragen kunt u ons altijd telefonisch en per e-mail bereiken. Wij staan u graag te woord.

Meer weten?

Meer weten over onze zaalverhuur Den Haag? Vraag direct gratis en vrijblijvend informatie aan voor uw feest!


    Bij onze locatie kunt u geen eigen consumpties nuttigen.

    Drank:

    Food:

    Gelegenheid: